Autor: 021.rs

Novi Sad
01.06.2023.
11:06
Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs" iz Novog Sada poručio je da ministar unutrašnjih poslova utiče na operativnu nezavisnost i rad policije.
  • Војо

    03.06.2023 09:33
    Каква бре струковна удружења у полицији и војсци. Треба од врха према доле да се зна ко коси и воду ниси а не да ви такви таласате и мутите воду. Синдикалним и другим сличним организацијама у полицији и војсци припада једино набавка пилића, свињских полутки и слично. Срамота докле смо стигли натурањем "демократије" у полицији и војсци.
  • Vlada

    02.06.2023 01:16
    Nestručnost
    Policija nije ovoliko bila politizovana i zloupotrebljena ni za vreme Miloševića, iako nijednu dobru reč nemam za taj period. O tome se može govoriti satima. U nju nikad nisu ulazili direktno kadrovi SNS-a, koji rade na privremeno povremenim poslovima, a sad će dobijati rešenja kao stalno zaposleni. Kafe kuvarice, sekretarice, podobne naravno, po novoj sistematizaciji se prepakivaju i dobijaju beneficirana mesta (4 meseca), dok mnogi policijski službenici koji su izgubili zdravlje u toj službi, po terenima, u ratovima, nemaju nikakve benefite, ni beneficiran radni staž. Neka napravi neko istraživanje koliko ima zaposlenih sa megatrend diplomama, kao i sa drugim instant diplomama. Nepotizam, poltronstvo, uz segamega diplomicu i Bog da te vidi, lepa državna plata, dok drugi sa državnim diplomama, obrazovani moraju da odlaze iz zemlje. Ta služba je toliko trula, da ako nakon promene vlasti, ne bude iz korena sve menjano, urušiće se totalno, a cenu će plaćati građani.
  • Milan

    02.06.2023 00:59
    Podobni
    Sve je tačno do reči!! U mnogim organizacinim jedinicama policijski službenici sa srednjeg nivoa rukovođenja, bez ijedne greške u višedecinijskoj karijeri, spuštaju se stepenicu niže, na operativni nivo, a na njihovo mesto se postavljaju mlađi, nestručni, podobni, poslušni, bliski partiji i načelnicima koji su prikriveni kadrovi SNS-a. Ogromna netrpeljivost i podele se stvaraju u ministarstvu.
  • Vihor 92

    01.06.2023 21:29
    Samo sitno
    Pa da .... To bih vama i odgovaralo..... S'obzirom da ste odškovali takav kadar, koji ne može da reši kradju bicikla u Novom Sadu , a kamoli neko ozbiljnije delo.
  • Kk

    01.06.2023 19:46
    Kk
    Vi sto lupate minuse,gde bre vi zivite jbt.
  • Ns

    01.06.2023 19:44
    Ns
    Sigurno znam da u policiji ima postenih ljudi,ali vise ima onih drugih.
  • Policeman

    01.06.2023 16:25
    Blago policiji ko je brani...
    A buni se onaj ko je zahvaljujući Dijani karijerno napredovao u skladu sa propisima direktno sa mesta policajca na komandira, tad nije bila negativma praksa i postavljanje poslušnika?
  • Policajac

    01.06.2023 15:21
    Novi Sad policija
    Novosadskom policijom upravlja kraljevačke-raški klan, blizak političkim i kriminalnim strukturama. Sve je urušeno, sada se kuca završni ekser u mrtvački sanduk PU.
  • Lala

    01.06.2023 14:55
    Keramika po nalogu
    Mora da sprovede naredbu velikog šefa, jer on je sitna riba, on je običan keramičar. Svašta je ova nesrećna naprednjačka stranka iznedrila, a najmanje pametnih i sposobnih, uglavnom su svi pokorni i poslušni bez puno pameti.
  • sremac

    01.06.2023 13:38
    Nove uniforme
    Čuo sam da Gašić insistira na ovođenju novih uniformi(baš se pitam ko ih pravi) za policiju, iako se sindikati protive tome jer za tako nešto nema potrebe, pogotovo što je "nova obuća" nefunkcionalna i više je za izložbu nego za terenski rad.
  • Milovan

    01.06.2023 13:00
    Sluge režima
    A što se onda ne hapsi...puna vam usta o kršenju zakona i ustava, a puštate bandu da radi
    ...a da ne govorimo o broju kriminalaca u uniformama...
  • Mile

    01.06.2023 12:09
    Kad sam bio mali nisam znao zasto se stariji toliko smiju vicevima o logici istih. Sad mi je jasno i cista istina.
  • ...

    01.06.2023 11:48
    Otac bio milicioner, ja do penzije policajac... sta su od policije uradili, pogotovo iz ugla nekog ko zna sta je funkcionalna sluzba, prosto nije moguce opisati u detaljima ali sa apsolutnom sigurnoscu mogu da napisem da zapravo policija vise ne postoji. To je jedna unistena dirigovana interesna grupacija okrenuta svojim licnim interesima i interesu ocuvanja ove potpuno kriminalne i korumpirane vlasti. Operativnost, rad na terenu, strucnost, mitivisanist, stvarna postupanja i rezultati na otkrivanju nepoznatih izvrsioca tezih i svih nepoznatih pocinioca krivicnih dela. Sistem obrazovanja vrlo los, selekcija politicka, sistem napredovanja uvlakacki, uvodjenje akademaca bez iskustva na staresinska mesta, prevelik i nefunkcionalan broj zena u polici... jad, beda i ocaj
  • BojaNS

    01.06.2023 11:40
    To pricate vi gde su vasi oklopni batinasi na protestima protiv GUPa imali SNS notes u ruci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna